M NOODLE BAR

M NOODLE BAR Snel en makkelijk

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 313 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij M Noodle Bar. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 16:27 zo lekker en heel snel perfect
20 mei 2022 om 21:42 Took longer than expected but was very good as always!
15 mei 2022 om 21:36 Goede en lekkere maaltijd, wat ik besteld had. Zeer snelle levering, eerder dan vermeld. Prima bestelling
11 mei 2022 om 22:20 Het eten werd zeer snel bezorgd en was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar.
9 mei 2022 om 8:49 The chicken was dry and the takojaki only had barely any octopus in it.
8 mei 2022 om 21:08 Eten was zeer matig. Het was koud en niet meer zo smaakvol als eerder. Bezorgtijd had beter gekund. Ik ga hier niet meer bestellen.
6 mei 2022 om 14:23 The ramen was really tasty when I ate there on Kingdays but today it's too salty. Hope it will be back as good as I had before. The delivery services' really good and fast. Also nice people as well.
4 mei 2022 om 8:48 Lekker, maar had een wat andere bouillon verwacht.
25 apr 2022 om 18:03 Lekker eten en het kwam heel snel geen verbeterpunten
23 apr 2022 om 23:20 The price was too high for the low quality of the food and the small portion. Maybe I was unlucky (?) Also, the soy sauce jar was basically empty.
23 apr 2022 om 11:09 Best ramen in town, as usual
21 apr 2022 om 20:11 It was ok but nothing exceptional for this price.