M NOODLE BAR

M NOODLE BAR Snel en makkelijk

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 342 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij M Noodle Bar. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 21:02 this is chinese style, not really japanese.
10 aug 2022 om 20:32 Lekker en goed warm
9 aug 2022 om 21:59 The best RAMEN as ALWAYS!!!
8 aug 2022 om 12:44 Eten was een beetje flauw en vooral heel vettig
2 aug 2022 om 21:35 Not good value for money. Edible but small portions and definitely not worth the price.
23 jul 2022 om 23:51 Geleverd wat er besteld was, nog goed warm, lekker en goede kwaliteit. Levering zelfs 20min vroeger dan voorzien
23 jul 2022 om 0:30 Quick delivery, best ramen, as usual
13 jul 2022 om 21:24 Had meer verwacht dan alleen kip met rijst en sla voor €13,50. Porties waren ook niet groot. Jammer.
7 jul 2022 om 21:07 bezorgtijd nog een extra +40 min (op het uur dat ze al hadden gezegd!). Zou ‘onderweg’ zijn, ruim 20 min die status… Eten: koud! Inderdaad >20 min onderweg geweest. Smaak? Alsof ik instant noodles uit een pakje had. Ik heb een boterham gemaakt…
26 jun 2022 om 17:04 Food was unfortunately disappointing. chicken and eni were supposed to be fried and crispy but they weren’t well fried. There was a taste of burning in the Udon I don’t think I will be ordering from this restaurant again
25 jun 2022 om 22:14 Food was nice, but not very warm. Also, I had ordered for the delivery at 20:00, but it only arrived at 20:45.
21 jun 2022 om 19:39 Jammer dat ons eten koud was. Niet gewend van M Noodle Bar:( Het viel daarom denk ik dit keer niet in de smaak.